top of page

Data en Wifi

Een steeds belangrijker deel van ons vakgebied bestaat uit een stukje ICT. Zeker in de luxe woning bouw zijn wij gespecialiseerd in het maken van een passend data netwerk zodat er op verschillende plekken in het huis goed gebruik kan worden gemaakt van een uitstekend netwerk zonder sprake van uitval. Steeds meer systemen in uw huis zij ook afhankelijk van een goed data netwerk (CCTV, alarm, domotica, TV etc.)

Wij helpen de klant van a tot z op het gebied van data en wifi, hierbij even een toelichting hoe dit in z'n werk gaat.

Samen met de klant zoeken wij als eerste naar de juiste provider voor het internet, in overleg zullen wij u vragen stellen zodat wij een goede inschatting kunnen maken wat u van uw internet provider (vooral qua snelheid) verwacht.

Hierna zullen wij bespreken wat voor apparaten er aan het netwerk komen te hangen en op welke plek, wij zullen er dan voor zorgen dat we ieder apparaat op de juiste manier met het internet verbinden.

Qua wifi maken wij een inschatting van uw huis en zorgen hierbij dat er overal dekking is, wij werken hierbij met accespoints van een gerenommeerd merk waarbij wij ook een mooie manage tool hebben waarmee wij als installateur een perfect wifi netwerk kunnen creëren.

Als het werk eenmaal gereed is testen wij uitvoerig alle netwerk aansluitingen en checken daarbij ook de snelheid van uw internet, vanaf de basis tot het eindpunt.

Mocht u geïnteresseerd zijn in wat wij voor u hierin kunnen beteken, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

De totaal oplossing voor uw woning

PHOTO-2018-07-31-08-06-19.jpg
bottom of page