top of page

Over Ons

Over ons

De totaal oplossing voor uw woning

 

Carsten Elektro is opgericht op 14 Maart 2014 door Carsten Smit. Carsten is al in het jaar 2000 begonnen in de elektrotechniek en had al vrij snel voor ogen om een totaal oplossing te willen bieden qua elektrotechniek om dat hij vond dat er te veel verschillende bedrijven tijdens een project betrokken zijn, wat communicatief nog wel eens voor problemen kan zorgen, hieruit komt ook de visie voor Carsten Elektro welke hieronder te lezen is. 

Carsten Elektro bied een totaal oplossing voor uw woning en is gespecialiseerd in de luxe woningbouw. Wij ontzorgen de klant met ons motto: overal waar een draadje aan zit kunnen wij mee overweg. Een klant ervaart het gemak van deze totaaloplossing, wij verzorgen de scherpe inkoop van de materiaal en monteren deze op vakkundige wijze, denk hierbij aan: sterkstroom, camera's, alarm, intercom, wifi, data netwerken, audio, video, domotica, verlichting etc.

Met deze totaaloplossing scoren wij bij gerenommeerde architecten die deze werkwijze als erg prettig ervaren en waardoor zij volledig ontzorgt worden op het gebied van de elektrotechnische installatie.

20180615_093956766_iOS_edited_edited.jpg
IMG_1264_edited.jpg
bottom of page