top of page

Elektrotechniek

Over ons

De totaal oplossing voor uw woning

 

Carsten Elektro is al 20 jaar werkzaam in de elektrotechniek, met deze ervaring kunnen wij diverse elektrotechnische projecten voor u aan. Wij zijn erkend installateur en voldoen aan alle regels en normen die daardoor aan ons gesteld worden.

Wij helpen u graag met onze ervaring een goede elektrotechnische basis te leggen voor uw huis / appartement / bedrijfspand / winkel. Tevens kunnen wij u A-merk materialen bieden voor de juiste prijs en kunnen wij een gespecificeerd lichtplan laten maken voor elke toepassing.

Voor het vernieuwen van uw groepenkast bent u ook bij ons aan het juiste adres, wij kunnen voor een zeer scherpe prijs uw groepenkast upgraden naar de nieuwste eisen, u ervaart meteen het gemak als uw groepenkast vervangen is.

Alle soorten schakelmateriaal kunnen wij voor u monteren en leveren, wij geven u hier graag advies over, onze ervaring leert dat je met het ene merk soms beter uit de voeten kan dan de ander, over het algemeen kiezen wij zelf graag voor schakelmateriaal van een gerenommeerd Duits merk.

Wij passen in bijna alle situaties het centraaldoos systeem toe, groot voordeel hiervan is dat je altijd bij je verbindingen kan. De centraaldozen worden in de meeste ruimtes afgedekt door een verlichtingsarmatuur of in de verkeersruimtes vaak door rookmelders.

Neem gerust contact met ons op voor een 1 op 1 gesprek, zodat u een gevoel krijgt bij ons bedrijf, zodat wij ook voor u een prachtige elektrotechnische installatie mogen maken.

20170315_133751213_iOS.jpg
20180731_145815400_iOS.jpg
20180507_203202051_iOS_edited.jpg
bottom of page