top of page

Audio/Video

Over ons

Naast elektrotechniek kunt u ook bij ons terecht voor audio en video. Wij kunnen bij de gerenommeerde merken direct inkopen, waardoor wij dit zeer scherp voor u  kunnen aanbieden. Groot voordeel voor ons is dat wij in ons installatie proces al rekening kunnen houden met de audio en video waardoor draden nog mooier weggewerkt kunnen worden en materialen kunnen voorleggen die nog beter bij uw situatie passen. 

20171215_140841640_iOS.jpg

Audio, wij kunnen voor iedere situatie een passende oplossing vinden welke niet alleen qua techniek goed bij u passen, maar ook qua budget. Wij kunnen een simpele Sonos oplossing voor uw huis verzinnen, een semi Sonos systeem met inbouw speakers of een high end audio oplossing welke wij op advies van hifi.nl perfect voor elke situatie voor u kunnen samenstellen. 

20171220_073738304_iOS.jpg

De totaal oplossing voor uw woning

Video, met de opkomst van Oled en Qled is er in de TV wereld een grote slag geslagen in de kwaliteit van de beelden.

Tussen QLED en OLED zitten dus wel een aantal verschillen. Zo maken de OLED tv's gebruik van speciale pixels die individueel kunnen oplichten of dimmen, terwijl bij QLED een speciale laag over het LCD-scherm is gebruikt, bestaande uit nanokristallen. ... Wel is de maximale helderheid van QLED hoger dan bij OLED, maar doordat bij Oled de led's worden uitgeschakeld bij zwarte beelden is zwart ook echt zwart en worden beelden dieper.

20171007_192024574_iOS.jpg
bottom of page