top of page

Beveiliging

Over ons

De totaal oplossing voor uw woning

 

Beveiliging is een gemeen goed wat wij prima voor u kunnen op pakken. Middels elektronische beveiliging, camera bewaking, maar zeker ook ander beveligings technische maatregelen.

Door onze ervaring in dit vakgebied kunnen wij een passende en betaalbare oplossing bieden voor elke situatie. 

Een alarm systeem zorgt dat u zich veiliger voelt in uw eigen woning, de kans op valse meldingen is erg klein en wij kunnen als installateur met u op afstand meekijken op het moment dat er wel iets mis gaat, waardoor u nooit zonder een werkend systeem zit.

Er heerst over het algemeen  grote irritatie over de beelden van een camera bewaking systeem, wij kunnen die irritatie wegnemen, want de beelden hoeven helemaal niet meer slecht te zijn. De beelden zijn van HD kwaliteit, worden opgeslagen op een HD recorder en kunnen ook middels uw mobiele device bekeken worden. Een camera bewaking systeem schrikt af zodat er niet eens geprobeerd wordt bij u een inbraak te plegen en mochten ze toch een poging doen, staan wij voor u klaar om de beelden veilig te stellen.

Wij kunnen u alle vormen van beveiliging aanbieden en komen graag met u in contact om een mooi passend systeem voor uw situatie aan te bieden.

PHOTO-2018-04-19-13-30-04_edited.jpg
20190612_090054645_iOS_edited_edited_edi
bottom of page